Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 25-31 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Leii intră în Triunghiul Bermudelor, Fecioarele își schimbă locul de muncă

Horoscop 25-31 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Leii intră în Triunghiul Bermudelor, Fecioarele își schimbă locul de muncă

Horoscop 25-31 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Leul intră în Triunghiul Bermudelor cu cartea 9, care simbolizează o săptămână de comunicare intensă. Fecioarele au o carte neutră care simbolizează începutul unei noi profesii sau noi acțiuni.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mar 2024   •   18:30

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec

Berbec are Cenușiu 15. O carte neutră care spune că în săptămâna următoare trebuie să dea dovadă de înțelepciune, să reflecteze, să stea în liniște sau în singurătate, să ceară sfaturi de la persoane mai în vârstă pentru că este o săptămână în care el nu are ceva efectiv de făcut și dacă ar face, ar strica totul.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur

Taurii au o carte negativă, Furtuna. Bulversarea unei situații îi produce furie, dispute și simte că orgoliul lui a fost rănit și dacă e produs de persoana apropiată, iubitul, este posibil și o ruptură. Nu dați frâu liber sentimentelor negative.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni

Gemenii au Clepsidra, carte instabilă, când bună, când rea. O săptămână cu alternanțe, mai ales pe latura afectivă. Sentimentele sunt posesive, gelozia persistă și de aici se trece la duritate în discuții. Totul apare pe manevrarea de bani. Încercați să lăsați disputele pe bani pentru că nu aduc fericirea.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac

Rac are Luna care îl patronează. Săptămâna viitoare sunt pasivi, nu au chef să facă nimic. Călătoresc cu gândul unde le-a fost mai bine cu ceva timp în urmă și sunt copleșiți de emoții. Încercați să nu trăiți din trecut pentru că prezentul e lângă voi, iar viitorul vă poate oferi surprize plăcute.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu

Leul intră în Triunghiul Bermudelor cu cartea 9, simbolizează o săptămână de comunicare intensă. Extraordinar de mult, mai ales cei care nu și-au văzut rudele de ceva vreme, să convoace o întâlnire. Sunt lei care nu au chef să vadă pe nimeni, dar săptămâna viitoare vor vrea.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară

Fecioara, Pătratul, carne neutră care simbolizează începutul unei noi profesii sau noi acțiuni. Dacă aveți o afacere, realizarea financiară este pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va aduce sprijin, punând bazele unei relații pe care voi încă o considerați activă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță

Balanță, Cosmos. Momentul în care orice ați face săptămâna următoare, veți reuși. Reușita va fi excepțională. Deznodământul fericit al unei situații, o dragoste redevine la adorație, o întâlnire superbă pentru cei tineri poate declanșa uniune, fericire, dar și recompense.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion

Scorpion Alb. Carte foarte bună. Sunteți protejat de o persoană foarte puternică sau o personalitate marcantă și sufletul vostru generos se poate bucura săptămâna următoare. Lăsați neîncrederea deoparte pentru că sunteți pe calea cea bună. Dacă faceți afaceri, se prevede o alianță foarte serioasă. La fel și în dragoste, se poate întâmpla și o căsătorie.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător

Săgetător Galben, simbolizează renașterea. Sensul benefic al tuturor lucrurilor. Este timpul să vă oferiți singuri libertatea de a face ce vă dorește infima. Dumnezeu vă ajută și vă salvați dintr-o situație dificilă. Se rezolvă singură printr-o lovitură de teatru. Nici nu știți cine participă la rezolvarea situației.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn

Capricorn, Râu, carte negativă, o iau pe râu în jos. O trădare, un abandon, o rea credință din partea unui coleg, prieten sau persoană apropiată. Datorită faptului că voi ați intrat și ați devenit prizonierii unei situații pe care nu o puteți depăși pentru un moment. Cel mai bine e să stați liniștiți.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător

Vărsător are schimbări rentabile, o întoarcere e bine venită din partea cuiva drag, primește vizite, se înmulțesc prieteniile și relațiile amicale. Săptămâna viitoare să fiți primii care faceți primul pas în ceea ce vă interesează.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești

Pești Bulgărele de foc, carte pozitivă care simbolizează rapiditatea unei schimbări de situație benefice. Veți face ceva deplasări, șansa este de partea voastră, dar vă obligă să vă asumați și răspunderea acțiunilor voastre. Întâlniri benefice, o săptămână de plimbări.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close