Antena 3 CNN Actualitate Zeci de mii de bucureşteni au rămas din nou fără apă caldă. Lista celor mai afectate sectoare

Zeci de mii de bucureşteni au rămas din nou fără apă caldă. Lista celor mai afectate sectoare

Zeci de mii de bucureşteni au rămas din nou fără apă caldă. În urma mai multor avarii se fac lucrări la peste 1.000 de blocuri din Bucureşti. 

Zeci de mii de bucureşteni au rămas din nou fără apă caldă. Lista celor mai afectate sectoare
Sursa foto: Facebook/ C.M. Termoenergetica București
de Radu Tiliță    |    21 Apr 2024   •   10:15

Foarte mulţi bucureșteni au rămas fără apă caldă în acest weekend, din cauza mai multor avarii la sistemul de termoficare din Capitală. 

Peste 1.000 de blocuri sunt afectate. În acest weekend, dar și săptămâna care urmează, oamenii vor fi nevoiți să încălzească apa la aragaz.

Cele mai multe probleme sunt în acest weekend în sectoarele 5 şi 6 din Bucureşti.

Peste 1.000 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă

Sectorul 1: 84 de blocuri nu au apă caldă

Sectorul 2: nu este afectat.

Sectorul 3: 1 bloc/imobil este afectat

Sectorul 4: 7 blocuri au apă caldă deficitar, iar alte 9 blocuri nu au apă caldă

Sectorul 5: 909 blocuri nu au apă caldă

Sectorul 6: 186 de blocuri au apă caldă deficitar.

"Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. 

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", este mesajul transmis de Termoenergetica.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close