Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut luptător boicotează măsurile impuse de Guvern: 'Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este această scanare în magazine'

Un cunoscut luptător boicotează măsurile impuse de Guvern: 'Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este această scanare în magazine'

Cunoscutul luptător de K1, Daniel Ghiță, a decis să boicoteze măsurile luate de Guvern în starea de alertă. El susține că oamenii politici urmăresc să instaureze dictatura, îngrădind drepturile și libertățile cetățenilor.

Un cunoscut luptător boicotează măsurile impuse de Guvern: 'Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este această scanare în magazine'
Sursa foto: Facebook
22 Mai 2020   •   23:23

”Mă intreb, de ce oare virusul nu se regăsește (nu s-a regăsit) în magazinele multinaționalelor, în aeroport, la benzinării, în uzine și fabrici, care fabrică pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare să ne infectam în Biserică și la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie să dispără!”, a scris Daniel Ghiță.

El punctează că alte state nu au măsuri atât de restrictive ca România

„Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină (sclavi),  hai in avioane, înghesuiți și hai la muncă în Germania, unde oamenii lucrează în condiții inumane, pe bani puțini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru că a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o să mai ai voie să te exprimi public, să nu deranjăm “virusul”!”, a mai scris luptătorul.

„Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este această scanare în magazine, cu isterie, arestări! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total! Să vedeți ce vor face multinaționalele, dacă își pierd banii: pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp în România! Nihil Sine Deo.”, și-a încheiat Ghiță manifestul.

×
Subiecte în articol: daniel ghita
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close