Antena 3 CNN Actualitate Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. Informații exclusive și imagini șocante de la operațiunea capturării - VIDEO

Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. Informații exclusive și imagini șocante de la operațiunea capturării - VIDEO

Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. Informații exclusive și imagini șocante de la operațiunea capturării - VIDEO
de S.T.    |    04 Iun 2019   •   21:31

Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins. Rănit şi înarmat, se ascundea în casa unui prieten, la şapte kilometri de locul crimei care a îndoliat Poliţia. 

La brâu ţinea pistolul cu care l-a omorât în urmă cu două zile pe poliţistul Cristian Amariei. Mascaţii l-au găsit întins pe un pat, aproape adormit. Este împuşcat în umăr şi în cot, după schimbul de focuri de duminică.

Sute de poliţişti, jandarmi şi trupe speciale l-au căutat timp de două zile. 

Deşi rănit, Ionel Lepa a mers, pe timpul nopţii, şapte kilometri pe jos. Din localitatea Izvin, unde a fugit de poliţie, până în Remetea Mare.

În zona unei căi ferate şi-a aruncat hainele, dar a deschis telefonul. Şi nu a schimbat cartela. Aşa că a fost localizat imediat. De aici, poliţiştii au ştiut în permanenţă unde se află. A fost urmărit până a ajuns în casa prietenului său. 

Suspectul va mai rămâne în spital cel puţin două zile. Apoi, va fi judecat pentru omor calificat.

Sunt mai multe anchete acum. Una pentru omor calificat şi una pentru modul de intervenţie din urmă cu două zile. 

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că a fost o adevărată mobilizare de la nivelul Poliției Române.

„Pot să vă confirm că a fost angrenat tot ce se putea angrena într-o astfel de operațiune și aici mă refer la polițiștii din județele limitrofe, la polițiștii de la București, operațiunile speciale și nu numai. S-au folosit câini, drone, termoviziune, un elicopter al Ministerului. S-a cerut sprijin și Jandarmeriei Române, dar și Poliției de Frontieră.

Toată acea zonă a fost împânzită de forțe ale ministerului și aș preciza că misiunea de căutare a fost una cu risc, pentru că știam că e periculos”, a spus Carmen Dan, marți seară, la „Sinteza Zilei”.

×
Subiecte în articol: Timis carmen dan Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close