Antena 3 CNN Actualitate Tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, a fost identificată de anchetatori

Tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, a fost identificată de anchetatori

Tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu, a fost identificată de anchetatori după o săptămână de la oribila crimă care a șocat întreaga țară.

Tânăra ucisă și incendiată într-o valiză, la Ghimpați, a fost identificată de anchetatori
Sursa foto: Portret-robot Poliția Română
de Carmina Pricopie    |    Alin Tarnovschi    |    06 Noi 2020   •   18:30

După șapte zile în care au fost efectuate audieri pe bandă rulantă, vizionarea a sute de ore de înregistări ale camerelor de supravegere din zona în care a fost găsită și efectuarea unor teste ADN, anchetatorii care se ocupă de cazul crimei de la Ghimpați au reușit să o identifice pe victimă.

În continuare, criminalul este în libertate, însă identificarea victimei este un pas uriaș în ancheta ce a bătut pasul pe loc timp de o săptămână.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, tânăra ucisă la Ghimpați avea 32 de ani și ar fi fost din județul Ilfov. De asemenea, ea nu figura ca fiind dispărută în baza de date a Poliției.

În această seară, polițiștii și procurorii continuă cercetările.

Crima din Ghimpați, victima a fost identificată

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Un șofer de TIR care circula pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a sunat la 112 și a anunțat un incendiu, despre care a crezut inițial că este de vegetație.

După ce a coborât din mașină, bărbatul a realizat că, de fapt, ardea o valiză din care ieșea un picior de om. Alte mașini au oprit lângă TIR, iar șoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

La autopsie, medicii legiști au stabilit că tânăra a murit înainte de a fi incendiată, din cauza unei hemoragii interne ca urmare a unor lovituri puternice.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu crimă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close