Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Sinteza zilei. Noi documente exclusive în cazul Sorinei

Sinteza zilei. Noi documente exclusive în cazul Sorinei

Sinteza zilei. Noi documente exclusive în cazul Sorinei
24 Iun 2019   •   22:05

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei" noi documente exclusive despre Sorina, fetița din Baia de Aramă.

Citește și: Cazul fetiţei din Baia de Aramă. Șefa procuroarei care a intervenit pentru preluarea copilei: „Imaginile sunt o manipulare”

Este vorba despre rapoartele care au fost făcute de la întâlnirile dintre familia adoptatoare și familia care o creștea pe Sorina și din care a reiese că fetița a refuzat orice interacțiune cu familia adoptatoare și nu a dorit nicio clipă să plece în America.

"Sunt toate elementele, intenția familiei de a o adopta, intenția celeilalte familii, cum se comportă copilul, pentru că opt dintre aceste întâlniri erau supravegheate de asistentul maternal care făcea un raport.

În momentul în care vezi aceste lucruri, când vezi tot ce este scris în aceste rapoarte ți se ia un văl de pe ochi, înțelegi mult mai bine pentru că ele sunt documente oficiale", a spus Mihai Gâdea.

sursa: Sinteza Zilei

sursa: Sinteza Zilei

sursa: Sinteza Zilei

sursa: Sinteza Zilei

sursa: Sinteza Zilei

sursa: Sinteza Zilei

După ce instanța din Mehedinți a respins cererea de adopție internațională, a urmat în mod absolut șocant apelul făcut de DGASPC Mehedinți.

"Deci oamenii care constataseră că la cele opt întâlniri copilul nu vrea să plece, DGASPC Mehedinți face apel. Și aici este bomba-bombelor: pe lângă această Direcție Generală vine și Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție care formulează și ei un apel", a subliniat Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: sorina Sinteza Zilei
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close