Antena 3 CNN Actualitate PNL vrea închiderea aprozarelor românești. Petre Daea: „Ei n-au preocupare pentru fermierii români. E o greșeală fundamentală”

PNL vrea închiderea aprozarelor românești. Petre Daea: „Ei n-au preocupare pentru fermierii români. E o greșeală fundamentală”

PNL vrea închiderea aprozarelor românești. Petre Daea: „Ei n-au preocupare pentru fermierii români. E o greșeală fundamentală”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Noi 2019   •   18:53

PNL vrea închiderea aprozarelor românești.

„Este o greșeală fundamentală și eu cred că ar trebui foarte repede să explice ce și cum, întrucât pagubele sunt greu de cuantificat la această dată”, a spus Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, joi seară, la Antena 3.

„Ei n-au preocupare pentru fermierii români și o spun cu toată sinceritatea. Sunt fermieri care abia așteaptă să-și valorifice producția”, a mai spus fostul ministru.

Premierul Ludovic Orban: Vremea gostaturilor a trecut

„Vremea gostaturilor a trecut. Sigur că pentru producătorii români trebuie să asigurăm condiţii egale de acces la piaţă şi asupra acestui lucru noi am fost susţinătorii unui proiect legislativ care sperăm să fie pus în practica, de altfel este şi unul dintre punctele care există în programul de Guvernare, dar sincer cred că nu statul trebuie să se ocupe de această activitate. Trebuie reglementări clare de a sigura accesul la piaţă pentru producătorii autohtoni şi dacă aceste reguli sunt respectate nu mai este nevoie să refacem gostaturile de odinioară”, a declarat premierul Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: petre daea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close