Antena 3 CNN Actualitate O tânără de 22 de ani a murit într-un spital din Bucureşti. Cauza decesului: Neelucidată!

O tânără de 22 de ani a murit într-un spital din Bucureşti. Cauza decesului: Neelucidată!

o_1cn20om6v1pfkthnv33smjnor8.jpg
foto: Observator.tv
10 Sep 2018   •   18:15

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Argeş, a murit într-un spital din Bucureşti după ce medicii i-au asigurat familia că nu are nimic grav.

Nimeni nu ştie deocamdată cauza decesului.

Gabriel Militaru, iubitul şi viitorul soţ al tinerei, spune că nu se ştie deocamdată de ce a murit Cristina, iar pe certificatul de deces ar scrie "cauză neelucidată".

"Săptămâna trecută am mers cu Cristina la Spitalul Militar din Piteşti. Avea dureri de cîteva zile. Fusesem cu ea la ecograf şi i se spusese că are probleme cu fierea. După un control, medicul de gardă a spus că i-a plecat o piatră de la rinichi şi că trebuie transferată la un spital din Bucureşti. Ne-a dat asigurări că nu e nimic grav, că problema se poate rezolva foarte repede. Ne-a trimis la Spitalul Panduri, la un medic. Când am ajuns, avea dureri foarte mari şi i-a făcut o asistentă, un calmant. Joi dimineaţă (30 august), i-au făcut toate analizele. Pe la ora 14:30 au băgat-o în operaţie. Au dus-o în sală şi nu a durat mult, vreo 20 de minute. M-am dus la ea în salon şi în timp ce eram acolo a făcut frisoane puternice. Am anunţat o asistentă, a venit, i-a făcut ce trebuie şi s-a liniştit", a declarat Gabriel Militaru, pentru Curier.

În ziua următoare tânărul spune că a plecat la serviciu şi a încerca s-o sune pe tânără, în spital, dar nu i-a răspuns nimeni.

"A doua zi eram la serviciu. I-am dat mesaj dimineaţă şi nu a mai răspuns. Am sunat-o puţin mai tîrziu şi degeaba. M-a sunat una dintre fetele din salon de pe telefonul ei şi mi-a spus că au dus-o în operaţie. Am plecat în fugă de la serviciu şi în jurul orei 9:00, cînd eram pe autostradă, m-a sunat o doamnă doctor şi mi-a spus că îi pare rău, dar nu s-a mai putut face nimic. Nu-mi venea să cred!  Eram disperat. Un pic mai tîrziu, am sunat-o eu întrebînd dacă, totuşi, se mai poate încerca ceva. Mi-a zis că nu, şi să vin la spital. Nu ştiu cum am ajuns la Bucureşti! Au dus-o la morga. Au ţinut-o pînă luni (3 septembrie)! Atunci au venit şi au transportat-o la Institutul Mina Minovici ( n.r Institutul Naţional de Medicină Legală Mina Minovici). Marţi i-au făcut autopsia. Ne-au chemat acolo înăuntru, ne-au întrebat dacă a fost bolnavă, dacă a avut ceva vreodată, probleme cu inima, afecţiuni cunoscute... Le-am zis că nu a avut nimic, niciodată! Atunci ne-au spus că nu îşi dau seama de ce a murit, pentru că la autopsie nu este nimic vizibil şi că au prelevat probe pe care le vor trimite la laborator. Pe certificatul constatator de deces au scris „ cauză neelucidată". Nici la ora asta, nu ştim de ce a murit! Eu unul, sunt terminat. Nu-mi revin. Toată familia e distrusă", precizează pentru presa locală Gabriel Militaru.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close