Antena 3 CNN Life O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun bucătarii în mâncare

O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun bucătarii în mâncare

<1 minut de citit Publicat la 14:48 16 Iun 2017 Modificat la 14:48 16 Iun 2017
o_1biobmkc0r86s31ibn1o324sv8.jpg
foto: Pixabay.com

Toate restaurantele au secrete pe care niciun chelner nu le-ar spune clienţilor lor, însă cu ajutorul unei liste afli ce anume nu trebuie să comanzi într-un restaurant sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor bucătăriilor.

Secretele sunt dezvăluite chiar din interior, de chelneri din restaurantele americane care admit că îşi înşeală cu regularitate clienţii.

Foarte puţine restaurante folosesc lapte integral, lapte de 2 la sută grăsime, lapte degresat sau alt tip de lapte, pentru că nu este deloc practic să ai atât de multe feluri de lapte, susţine un alt angajat.

Chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete. La micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.

Un alt secret bine păstrat este cel al meniurilor speciale. La multe restaurante, meniul special este făcut din ceea ce trebuie vândut repede înainte să se altereze.

 

×
x close