Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea i-a tăiat telefonul în direct primarului care înjura localnicii, după ce edilul a început să ţipe la el

Mihai Gâdea i-a tăiat telefonul în direct primarului care înjura localnicii, după ce edilul a început să ţipe la el

Mihai Gâdea i-a acordat un drept la replică primarului comunei Brebu, Prahova, care fusese înregistrat înjurând localnicii. Momentul a avut loc în timpul emisiunii Sinteza Zilei. După ce a vorbit 5 minute şi a explicat că înregistrarea este făcută la el în casă de un fost prieten, edilul a început să ridice tonul la realizatorul TV. Când primarul a început să ţipe, Mihai Gâdea i-a tăiat telefonul.

Mihai Gâdea i-a tăiat telefonul în direct primarului care înjura localnicii, după ce edilul a început să ţipe la el
de Cristi Popovici    |    15 Oct 2020   •   00:00

Primarul comunei Brebu, Adrian Ungureanu, a avut ocazia să-şi spună punctul de vedere în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, după ce cu o seară în urmă Mihai Gâdea prezentase o filmare făcută publică în presă în care edilul înjura ca la uşa cortului femeile din localitatea pe care o păstoreşte.

Primarul a vorbit la telefon cinci minute, timp în care a explicat că înregistrarea a fost făcută la el în casă de Cătălin Ilinoiu (contracandidatul său de la PSD), în urmă cu un an, când cei doi erau prieteni. Înregistrarea a fost scoasă acum, ca să-l discrediteze, este scoasă din context şi trunchiată, a spus edilul, care nu şi-a cerut scuze pentru gestul său şi nici nu intenţionează să-şi dea demisia.

Intrat în dialog cu Mihai Gâdea, primarul a început să ridice tonul la realizatorul TV şi chiar să ţipe la acesta, moment în care Mihai Gâdea le-a cerut celor din regie să-i taie primarului calea de sunet.

Aveţi mai jos reacţia primarului şi dialogul purtat de acesta cu Mihai Gâdea

i-a taiat sonorul

Primarul comunei Brebu a declarat la Sinteza Zilei că cel care l-a înregistrat la el în casă este Cătălin Ilinoiu (PSD), contracandidatul său la alegeri, un om pe care îl considerase prieten şi pe care îl primise în casă asemenea familiei sale.

Doar că între cei doi au apărut disensiuni, iar Ilinoiu a scos această înregistrare, la un an de când a avut loc discuţia, pentru a-l discredita, spune primarul.

Edilul a afirmat că înregistrarea este trunchiată de adversarul său politic, în sensul că este scoasă din context.

Injuraturi si dreptul la replica

Redăm mai jos transcriptul înregistrării date publicităţii, în care Adrian Ungureanu îi înjură pe oamenii din localitatea pe care o păstoreşte.

"De ce sa nu stam si noi patru ani sa bagam p***, sa ne plimbam, sa ne recreem? Mai e ceva de facut? Nu mai e nimica de facut", "Sa-mi suga p*** babele de la biserica, in frunte cu popa cu tot (...). Acolo e o mahala si niste idioate

Ascultati-ma ce va zic. Atata timp cat asta e director la scoala, scoala nu va primi nimic, numai m***. Poate sa urle si sa ma zbiere si sa ma pupe-n c**

Că ştiu ce zic babele la biserică... Să-mi s**ă p**a, babele de la biserică în frunte cu popa cu tot" - este auzit primarul în înregistrarea respectivă.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Brebu Adrian Ungureanu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close