Antena 3 CNN Actualitate Noua metodă prin care samsarii racolează victime pentru a le vinde maşini second hand: "Au un tipar bine conturat"

Noua metodă prin care samsarii racolează victime pentru a le vinde maşini second hand: "Au un tipar bine conturat"

Samsarii auto nu dispar, ci se reinventează prin noi metode de înșelăciune care fac victime în toată lumea.

Noua metodă prin care samsarii racolează victime pentru a le vinde maşini second hand: "Au un tipar bine conturat"
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   22:33

Folosind roluri fictive de mame care duc copii la şcoală sau la grădiniță, sau soții care fac drumuri scurte până la birou, samsarii s-au reinventat cu noi metode de înșelăciune. 

Astfel, în piaţa auto se găsesc acum samsari femei care deşi nu au cunoștințe tehnice detaliate despre mașinile pe care le vând, reușesc să păcălească victimele cu un slogan simplu și superficial: "Are puțini kilometri, funcționează bine și are un portbagaj mare".

De obicei, mașinile par impecabile și întreținute, deoarece falșii proprietari afirmă că au avut puține sau niciun fel de probleme în timpul folosirii lor.

Mai mult, atunci când sunt întrebate despre revizii și întreținere, ele spun că știu puțin sau deloc despre acest subiect şi preferă să lase detaliile tehnice pe seama specialiștilor de la service-ul auto.

Tocmai de acolo, din service-urile auto, au apărut şi semnalele de alarmă, fiind dezvăluit un tipar bine conturat.

Și, atunci când crezi că ai găsit în sfârșit un anunț sincer, apare mesajul: "Am cumpărat-o pentru soția mea să ducă copilul la grădiniță, am făcut reparații, acum e impecabilă"...

Doar pentru a descoperi că mașina "impecabilă" a avut deja un alt proprietar în ultimul an și a petrecut mult timp în service pentru diverse reparații, notează dcnews.ro. 

 

×
Subiecte în articol: samsari de masini
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close