Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Sonia, șoferița de 19 ani din Mehedinți care a murit într-un accident rutier grav

Ea este Sonia, șoferița de 19 ani din Mehedinți care a murit într-un accident rutier grav

O tânără șoferiță de 19 ani din Mehedinți și-a pierdut viața într-un accident teribil. Impactul s-a produs pe DN6, în Ciochiuța, între un autoturism și un autotren condus de un șofer bulgar.

Ea este Sonia, șoferița de 19 ani din Mehedinți care a murit într-un accident rutier grav
Sursa foto: pexels.com/ Facebook/Sonia Cernaianu
de Adriana Drăghici    |    30 Apr 2024   •   23:30

Impactul fatal a avut loc între un autoturism și un autotren, iar din primele cercetări, se pare că autoturismul tinerei ar fi pătruns pe contrasens, imediat după coborârea de pe podul din Ciochiuța, după ce conducătoarea auto a pierdut controlul volanului.

Victima a rămas încarcerată. La fața locului, au intervenit pompierii din cadrul Stației Strehaia, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare, dar și un echipaj SAJ.

Din nefericire, victima nu prezenta semne vitale și a fost declarată decedată de către medicul SAJ. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului. 

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul bulgar nu a consumat alcool. Mașina a fost distrusă în urma impactului, iar traficul rutier a fost blocat pe parcursul cercetărilor.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close