Antena 3 CNN Actualitate Locale De Sărbători, Tzancă Uraganu i-a făcut "cadou" o sancțiune unui profesor de religie, în Bihor

De Sărbători, Tzancă Uraganu i-a făcut "cadou" o sancțiune unui profesor de religie, în Bihor

Dragostea pentru manele s-a dovedit dăunătoare în cazul unui profesor care predă la un liceu din județul Bihor.

De Sărbători, Tzancă Uraganu i-a făcut "cadou" o sancțiune unui profesor de religie, în Bihor
Sursa foto: hepta / DPA Images / Andrei Velcu via Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2024   •   13:12

Potrivit presei locale, profesorul de religie Cătălin Hera de la Liceul Tehnologic Dobreşti s-a dezlănțuit pe un grup de Whatsapp, în care erau incluși acest cadru didactic și elevii din clasa la care era diriginte.

Pe grupul respectiv, profesorul de religie și elevii o ironizau frecvent pe o profesoară de Biologie, considerată severă și, din acest motiv, foarte puțin agreată de elevi.

Anul trecut, înainte de Crăciun, Hera a postat elevilor pe grup o melodie a cântărețului de manele Tzancă Uraganu, cu versuri vulgare la adresa femeilor cu tenul închis la culoare, scrie publicația eBihoreanul.

Profesorul a menționat că maneaua este "colindul pe care îl dedică clasei".

"Colindul" lui Tzancă Uraganu și comentariile de pe grupul de Whatsapp au ajuns la ochii și urechile părintelui unuia dintre elevii profesorului de religie. 

Oripilat de revelație, părintele l-a reclamat pe cadrul didactic la conducerea școlii.

Cătălin Hera a fost anchetat de o comisie de disciplină, care l-a găsit vinovat de comportament neadecvat, l-a sancționat cu avertisment și l-a retras din funcția de diriginte.

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close