Antena 3 CNN Actualitate Locale Poliţist găsit mort într-o benzinărie, în Focşani. Criminaliştii fac cercetări

Poliţist găsit mort într-o benzinărie, în Focşani. Criminaliştii fac cercetări

Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie din Focşani. Criminaliştii au început cercetările.

de Adriana Drăghici    |    25 Apr 2024   •   08:33

Bărbatul de 43 de ani a fost găsit căzut în stradă, în dreptul unei benzinării din Focşani.

Imediat, trecătorii au alertat autorităţile, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi echipe medicale care l-au resuscitat minute în şir.

Cu toate acestea, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viaţa bărbatului.

Conform anchetei, acesta nu prezenta urme de violenţă pe corp, iar poliţia continuă cercetările, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Bărbatul era poliţist în cadrul Penitenciarului Mândreşti.

"La data de 24 aprilie, ora 04:30, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că, pe Bulevardul Independenței din municipiul Focșani, se află un bărbat căzut.

La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul SMURD și SAJ Vrancea care au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a persoanei după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani, unde, din nefericire, a fost constatat decesul.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale a fost constituită o echipă operativă care a efectuat cercetarea locului faptei cât și activități și investigații specifice. Persoana  decedată a fost identificată ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Focșani.

Cadavrul urmează să fie transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmite IPJ Vrancea. 

×
Subiecte în articol: politist mort Focșani
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close