Antena 3 CNN Actualitate Locale Medic ginecolog din Giurgiu, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției

Medic ginecolog din Giurgiu, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției

Caz revoltător la Giurgiu. Un ginecolog a fost prins luând mită 900 de lei pentru o cezariană.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   09:55

DGA Giurgiu a prins, marți, în flagrant un medic ginecolog din Spitalul Județean Giurgiu.

Ginecologul a pretins și primit 900 de lei de la aparținătorul unei paciente, din care 700 de lei pentru sine și 200 de lei pentru alte persoane de la secția de ginecologie, pentru o cezariană.

"Ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, sub coordonarea şi la delegarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au realizat marţi, 23.04.2024, prinderea în flagrant de luare de mită a unui medic ginecolog din cadrul Spitalului Judeţean Giurgiu", a transmis, miercuri, Direcţia Generală Anticorupţie.

După audiere, procurorul de caz a dispus reținerea medicului, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate pentru luare de mită.

×
Subiecte în articol: ginecolog mita gravida cezariana
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close