Antena 3 CNN Actualitate Locale Femeie împușcată mortal în fața unui magazin din Mehedinți. Criminalul a încercat să se sinucidă

Femeie împușcată mortal în fața unui magazin din Mehedinți. Criminalul a încercat să se sinucidă

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal, în această dimineață, în fața unui magazin din Vânju Mare.

Femeie împușcată mortal în fața unui magazin din Mehedinți. Criminalul a încercat să se sinucidă
Sursa foto: hepta
de Mădălin Ene    |    23 Dec 2021   •   10:15

Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că, în centrul orașului Vânju Mare, în fața unui magazin, un bărbat, de aproximativ 70 de ani, a tras cu un pistol, de aproape, în zona tâmplei unei femei de aproximativ 40 de ani, după care și-a tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului, s-a deplasat un echipaj SMURD și unul de ambulanță, precum și un echipaj de poliție.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a fost soțul femeii. De curând, aceștia trecuseră printr-un divorț, însă bărbatul nu s-a împăcat cu acest gând, astfel încât a vrut să se răzbune, împușcând-o. Ulterior, acesta a încercat să se sinucidă. 

Trei copii au rămas orfani de mamă după moartea femeii. 

În acest moment, medicii fac eforturi pentru a-i salva viața bărbatului. Acesta a fost transportat la spital și se află în stare gravă. 

Din primele informații, au fost trase 7 focuri de armă. 

Starea bărbatului este gravă

”Am pacientul în mașină și este grav. Este grav, este cetățean italian, ne îndreptăm către spital. S-a împușcat în piept. 

Doamna a fost declarată decedată, s-au făcut manevre se resuscitare, tot protocolul, dar nu s-a mai putut face nimic pentru dumneaei”, a declarat medicul ajuns la fața locului.

Ce spune Poliția

”La data de 23 decembrie 2021, în jurul orei 09:13, a fost primit un apel prin 112 prin care Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat despre faptul că în centrul orașului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu pistolul într-o femeie după care și-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a confirmat că cele sesizate se confirmă, un echipaj SMURD și unul de ambulanță. 

Echipajele medicale au constatat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Corina Muraru, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți, la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: impuscata mehedinti
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close