Antena 3 CNN Actualitate Locale Cinci fraţi din Galaţi, torturaţi şi hrăniţi cu mâncare de pisici de bunici. Băiatul cel mare i-a salvat pe toţi

Cinci fraţi din Galaţi, torturaţi şi hrăniţi cu mâncare de pisici de bunici. Băiatul cel mare i-a salvat pe toţi

Caz şocant în Galaţi! Cinci fraţi cu vârste între 11 şi 17 ani au fost bătuţi şi umiliţi ani la rând de bunicii paterni care-i aveau în grijă. Băiatul cel mare, sătul de tratamentele la care era supus el şi fraţii lui, a reuşit să ia legătura cu mama lui căreia i-a dat mai multe imagini cu chinurile prin care trecea zilnic.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2024   •   07:47

Femeia a anuntat imediat politia. Acum, bunicii, o femeie de 69 de ani şi soţul ei în vârstă de 56 de ani au dosar penal pentru violenţă în familie, iar bunica are chiar ordin de protecţie.

"Să taci! Te încing de nu te vezi. Dacă îţi mai aud vocea, te încing! Dacă te mai văd că vorbeşti cu el, te desfigurez. Mizerabililor care sunteţi!", se adresa bunica celor cinci fraţi.

Ţipete, injurii şi bătăi. Este calvarul prin care au trecut cinci fraţi. Agresorii, chiar buncii copiilor s-au dat singuri de gol. Scenele au fost filmate de camerele de supraveghere montate chiar de ei.

Băiatul cel mare a fost cel care a reuşit să pună punct ororilor. Adolescentul a reuşit să ia legătura cu DGASPC, dar şi cu mama plecată în Spania.

"Acum jumătate de an, am putut să iau legătura cu el, fiind ziua lui, i-am scris la mulţi ani, fiind mai mare poate nu îi ia telefonul. Le-au luat toate telefoanele. I-am scris la mulţi ani şi vorbea cu mine pe ascuns de bunici. Mi-a povestit situaţia de acasă, în ce fel o duce, ce îi face, cum îi bate. Nu sunt motive, deci şi dacă mânca un pic de mâncare în plus îi bătea", mărturiseşte mama copiilor.

Poliţiştii au intervenit după ce imaginile revoltătoare au fost făcute publice.

"Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu împotriva buncii, femeia în vârstă de 69 de ani. De asemenea, poliţiştii au întocmit două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie", a transmis IPJ Galaţi.

"Copiii au fost preluaţi în regim de urgenţă şi acum sunt într-un loc sigur pentru ei", a precizat Tania Calcan, purtător de cuvânt DGASPC.

Cei doi bunici sunt cercetaţi penal pentru violență în familie.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: copii torturati bunici IPJ Galaţi
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close