Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-a înjunghiat soţia pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Femeia a murit la spital

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Femeia a murit la spital

O femeie a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă de soțul său, în localitatea Drăgănești-Olt, din județul Olt.

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia pe o stradă din Drăgăneşti-Olt. Femeia a murit la spital
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2024   •   20:57

O femeie de 37 de ani a murit după ce a fost înjunghiată pe stradă, în localitatea Drăgănești-Olt, din județul Olt, de către soțul său.

"Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești-Olt, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat", informează, într-un comunicat, IPJ Olt.

Bărbatul a fost găsit de polițiști și a fost dus la audieri.

La faţa locului s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt şi Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Dacă sunteți victima violenței domestice sau martor la astfel de abuzuri, puteți cere ajutor la numărul de telefon 0800 500 333, disponibil 24 de ore din 24.

×
Subiecte în articol: Olt Drăgăneşti-Olt injunghiat
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close