Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat care lucra la un drum forestier din Călimănești a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un bărbat care lucra la un drum forestier din Călimănești a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ

Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el, în timp ce lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona Rostea din Călimăneşti. 

Un bărbat care lucra la un drum forestier din Călimănești a murit, după ce a fost prins sub un mal de pământ
Sursa foto: Facebook/ SAJ Prahova
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2024   •   16:20

Un bărbat de 54 de ani a decedat după ce un mal de pământ a căzut peste el. Acesta lucra la reconstrucţia unui drum forestier în zona Rostea din Călimăneşti, Vâlcea. 

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Călimăneşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat 54 de ani, din localitatea Bujoreni, în timp ce efectua lucrări pentru reconstrucţia unui drum forestier, în zona Rostea, din oraşul Călimăneşti, ar fi fost surprins de un mal de pământ. În urma incidentului, bărbatul a decedat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, în vederea efectuării necropsiei", precizează IPJ Vâlcea.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare uşoară precum şi o ambulanţă.

"Pe o distanţă de aproximativ 7 kilometri, deplasarea echipajelor la locul intervenţiei s-a desfăşurat prin fond forestier cu autoturisme 4x4 puse la dispoziţie de personalul exploatării forestiere, drumul fiind inaccesibil autospecialelor de intervenţie. A fost anunţat şi echipajul Salvamont Vâlcea, în vederea asigurării intervenţiei operative. Echipajele sosite la locul evenimentului au constatat că victima de sex masculin era extrasă din zona de risc şi că aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa", a precizează şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, potrivit Agerpres.

×
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close