Antena 3 CNN Actualitate Legătura dintre agresorul bătrânului de 71 de ani din Piața Victoriei și Traian Băsescu

Legătura dintre agresorul bătrânului de 71 de ani din Piața Victoriei și Traian Băsescu

o_1c0jmco741fd81d9v1pi31pr49ukd.jpg
05 Dec 2017   •   17:58

Matei Sandel, cunoscut drept "Sandy", a ajuns în atenția opiniei publice după ce a avut o altercație cu un bâtrân în vârstă de 71 de ani în Piața Victoriei și l-a lovit pe acesta cu pumnul în față.

"Sandy" a candidat pentru un loc de consilier local al Sectorului 3, ocupand pozitia numarul 13 pe listele partidului lui Traian Basescu, PMP, informeaza Jurnalul National.

Barbatul a fost casatorit, insa a divortat de sotia sa in 2008, instanta acordandu-i custodia celor doi copii minori si obligand-o pe fosta nevasta la plata pensiei alimentare. Din declaratia de avere reiese ca Sandy Matei ar fi pensionat si ca detine o garsoniera in Bucuresti, obtinuta in 2010, precum si 60% dintr-un teren agricol, obtinut in urma unei succesiuni.

Desi are 43 de ani, protestatarul a muncit doar 5 ani si jumatate, pensionandu-se in urma cu 11 ani, pe caz de boala. Bolile de care sufera sunt: astm, insuficienta respiratorie cronica, tahicardie, tulburare polimorfa de personalitate, predominant iritabil impulsiva, cu decompensare depresivo-reactiva.

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close