Antena 3 CNN Actualitate Larisa şi Alexandru, doi copii din Bucureşti, au dispărut de mai bine de 24 de ore. Poliţia a cerut ajutorul populaţiei: "Dacă îi vedeţi, sunaţi la 112"

Larisa şi Alexandru, doi copii din Bucureşti, au dispărut de mai bine de 24 de ore. Poliţia a cerut ajutorul populaţiei: "Dacă îi vedeţi, sunaţi la 112"

Larisa Iancu şi Alexandru Olaru, doi copii din Bucureşti, au dispărut de mai bine de 24 de ore, iar Poliţia a cerut ajutorul populaţiei pentru a-i găsi.

Larisa şi Alexandru, doi copii din Bucureşti, au dispărut de mai bine de 24 de ore. Poliţia a cerut ajutorul populaţiei: "Dacă îi vedeţi, sunaţi la 112"
Sursa foto: Poliţia Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2024   •   18:18

Cei doi copii au dispărut în aceeaşi zi, la diferenţă de fix 12 ore, potrivit informărilor Poliţiei Capitalei. Larisa Iancu, în vârstă de 13 ani, şi Alexandru Olaru, în vârstă de 12 ani, locuiesc în Sectorul 5 din Bucureşti.

În jurul orei 18.30, după publicarea articolului, poliţiştii au anunţat că minorul, Alexandru Olaru, a fost găsit. El nu a fost victima vreunei infracţiuni şi este nevătămat.

Larisa Iancu a fost prima care a dispărut fără urmă după ce a plecat de acasă, sâmbătă, 20 aprilie 2024, în jurul orei 07.00.

"La data de 21 aprilie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore care, în cursul zilei de 20 aprilie 2024, in jurul orei 7.00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent.

Minora dispărută se numeşte IANCU LARISA, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente:

  • Înălţime: 1,50 m, greutate 45 kg, constituție astenică, față ovală, ten măsliniu, păr negru, ochi căprui.
  • La data dispariției purta: bluză de trening neagră, tricou alb și pantofi albi tip sport.

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ulterior, în aceeaşi zi, însă după fix 12 ore, respectiv la ora 19.00, a dispărut de acasă şi Alexandru Olaru, un băiat în vârstă de 12 ani. El a fost găsit în această seară, în jurul orei 18.30, potrivit poliţiştilor.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close