Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, taxat dur de Călin Popescu Tăriceanu: „Face un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său sau cu interesele românilor”

Klaus Iohannis, taxat dur de Călin Popescu Tăriceanu: „Face un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său sau cu interesele românilor”

Klaus Iohannis, taxat dur de Călin Popescu Tăriceanu: „Face un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său sau cu interesele românilor”
15 Mai 2019   •   19:43

Călin Popescu Tăriceanu a făcut o declarație în care îl taxează pe Iohannis pentru că „și-a abandonat rolul său de garant al Constituției și de mediator” și „s-a transformat într-un fel de lider al Opoziției”. 

„Această atitudine a președintelui nu face decât să confirme ceea ce am spus în ultima perioadă, legat de referendum , și anume că președintele și-a abandonat rolul său de garant al Constituției și de mediator între societate și instituțiile statului și cetățeni. S-a transformat într-un fel de lider al Opoziției, iar referendumul nu este decât o diversiune cu care încearcă să fure startul pentru campania de alegeri prezidențiale, amestecându-se în această campanie care era dedicată și ar trebui să rămână în continuare dedicată exclusiv problemelor europene. Președintele face un joc de politică internă care nu are nicio legătură cu mandatul său sau cu interesele românilor în această perioadă”. 

Citiți și Klaus Iohannis, o nouă serie de atacuri la adresa PSD: „Zero autostrăzi, zero spitale, doar promisiuni, iar la capitolul realizări, nimic”

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close