Antena 3 CNN Actualitate Julio Iglesias şi Netflix încheie un contract istoric pentru a-şi transpune viaţa pe ecran. Producţia va fi lansată la nivel mondial

Julio Iglesias şi Netflix încheie un contract istoric pentru a-şi transpune viaţa pe ecran. Producţia va fi lansată la nivel mondial

Netflix a încheiat un contract istoric cu Julio Iglesias pentru a-i transpune viața pe ecran legendei muzicii latino.

Julio Iglesias şi Netflix încheie un contract istoric pentru a-şi transpune viaţa pe ecran. Producţia va fi lansată la nivel mondial
Sursa foto: Samir Hussein/Getty Images
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2024   •   11:09

În premieră mondială, artistul va participa la procesul creativ al unei ficțiuni în care va destăinui totul despre viața și traiectoria sa muzicală.

Ficțiunea va spune povestea felului în care Julio Iglesias a devenit primul artist non-englez care a pătruns pe piața americană și pe piața asiatică și s-a transformat într-un star universal, numărându-se printre cei cinci artiști cu cele mai multe albume vândute din istorie.

În peste 55 de ani de carieră artistică, Julio Iglesias a înregistrat și a cântat în 12 limbi și a reunit fanii din întreaga lume, devenind primul artist spaniol cu rezonanță universală ale cărui melodii au fost cântate pe toată planeta.

"După atâtea speculații, cărți și documentare în care nu am fost implicat, pentru prima dată am decis să spun adevărul despre viața mea cu ajutorul unei companii internaționale precum Netflix. După multe deliberări și în urma unei scrisori foarte emoționante pe care mi-a trimis-o Bela Bajaria (director de conținut la Netflix) m-am lăsat convins de faptul că Netflix este compania ideală pentru acest proiect. Le sunt recunoscător oamenilor din multe țări, care m-au susținut și m-au încurajat de-a lungul vieții”, a declarat Julio Iglesias, potrivit Netflix.com

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Julio Iglesias.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Diego Ávalos, vicepreședinte pentru conținut la Netflix a spus că: "Julio Iglesias a avut încredere în noi pentru a-și spune povestea. Suntem foarte recunoscători pentru generozitatea sa. Știm cu toții că talentul și tenacitatea lui sunt unice în lume. Acum, vom avea ocazia să vedem dincolo de reflectoare, de pozele din reviste, de discurile de aur și să cunoaștem cu adevărat și în profunzime o persoană excepțională, care a captivat și va captiva multe generații din toate colțurile planetei.”

Un lucru mai puţin ştiut despre artist este că şi-a terminat cariera în avocatură, până când un accident i-a pus capăt carierei de fotbalist de elită. La doar câţiva ani după aceea, a ajuns unul dintre cei mai mari artiști din istoria muzicii contemporane.

În anii '80, Julio Iglesias a doborât toate recordurile, a ajuns să fie cunoscut pe cinci continente și a devenit „Cel mai popular artist străin din China”.

Printre sutele de premii pe care le-a obținut de-a lungul carierei sale muzicale se remarcă trofeul Guinness World Records ca „artist latino cu cele mai multe discuri vândute pe plan mondial" și trofeul Lifetime Achievement acordat de National Academy of Recording Arts and Sciences din SUA, rezervat doar marilor legende din istoria muzicii contemporane.

Julio Iglesias a cântat pe scenă alături de nume sonore din muzică, precum Frank Sinatra, Willie Nelson, Stevie Wonder, Diana Ross, Sting, Dolly Parton, Placido Domingo, Charles Aznavour și Johnny Hallyday, printre alții.

×
Subiecte în articol: Julio Iglesias Netflix
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close