Antena 3 CNN Actualitate Inedit Toți prietenii râdeau de ea, că e grasă. A mâncat doar mere, timp de trei ani. Ce s-a întâmplat apoi - FOTO

Toți prietenii râdeau de ea, că e grasă. A mâncat doar mere, timp de trei ani. Ce s-a întâmplat apoi - FOTO

Toți prietenii râdeau de ea, că e grasă. A mâncat doar mere, timp de trei ani. Ce s-a întâmplat apoi - FOTO
de M.Z.    |    06 Oct 2017   •   14:40

La 25 de ani, viața ei s-a schimbat complet după o cură de slăbire. Mai mult, tânăra a câștigat un concurs de Miss și a devenit cunoscută în lume, grație transformării sale incredibile.

Louisa Manning este studentă la Oxford și a recurs la o o metodă drastică de slăbire, după ce mulți colegi râdeau de ea, din cauza kilogramelor în plus pe care le avea, potrivit dailymail.co.uk.

Timp de trei ani, tânăra susține că a mâncat doar un singur măr pe zi. Apoi, invitată la restaurant chiar de către unul dintre colegii care râdeau de ea, studenta a decis să-i facă o farsă. 

Drept urmare, ea nu s-a dus la întâlnire, dar a rugat un chelner ca atunci când vine băiatul respectiv să-i dea un plic în care pusese o fotografie cu ea, veche de opt ani, de pe vremea când era grasă.

„Mai ții minte, acum opt ani, când eram grasă și râdeai de mine? Eu nu am uitat! Mi-am petrecut trei ani din viață mâncând doar un măr pe zi din vina ta. Mai ții minte cum timp de trei ani m-ai poreclit „bestia”? (...) Probabil că nu îți amintești, din moment ce opt ani mai târziu m-ai găsit suficient de atrăgătoare încât să mă inviți în oraș. Așa că m-am gândit să îți amintesc eu de toate aceste lucruri. Data viitoare când te mai gândești la mine, să îți amintești că fata din poza asta e cea care te-a lăsat baltă acum”, i-a scris Louisa Manning colegului său.
 

×
Subiecte în articol: mere
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Europa, răvășită de furtuni și caniculă: Țările vizate de alerte Cod roșu
x close