Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea: "Foame, frig, sărăcie! Asta a reușit guvernarea de dreapta"

Gabriela Firea: "Foame, frig, sărăcie! Asta a reușit guvernarea de dreapta"

Gabriela Firea a vorbit despre criza politică, sanitară și economică cu care se confuntă țara noastră în prezent. Senatorul PSD a criticat măsurile luate de guvernanți în pandemia de COVID-19 și spune că "nocivitatea guvernelor de dreapta este fără egal".

Gabriela Firea: "Foame, frig, sărăcie! Asta a reușit guvernarea de dreapta"
Sursa foto: Hepta/Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    14 Oct 2021   •   16:46

Gabriela Firea, senator PSD, consideră că Româna este în agonie, iar sărăcia se reinstalează rapid şi dramatic şi "muşcă şi din clasa de mijloc".

"Foame, frig, sārācie! Asta a reușit guvernarea de dreapta. Inflația generată de incompetența executivului anulează total creșterea salariului mediu, operată de angajatorii din mediul privat și îi afectează grav pe salariații de la stat, ale căror salarii au fost înghețate.

Creșterile de prețuri sunt mai mari cu 16% față de luna trecută și cu 139% față de luna decembrie 2020, ceea ce arată că, în primele 9 luni din acest an, fiecare român a pierdut în medie 1300 de lei, adică un salariul minim pe economie.

Lucrurile fantastice promise sunt, în viața reală, frig, foame, sărăcie.

Prețurile au explodat, moneda națională se prăbușește, inflația crește peste orice prognoze, frigul se instalează nu doar în casele oamenilor ci și în școli și spitale, morții de COVID se numără cu miile în fiecare săptămână, costul vieții ajunge de nesuportat pentru din ce în ce mai mulți români.

România este în agonie!

Sărăcia se reinstalează rapid și, dramatic, mușcă și din clasa de mijloc!

Nocivitatea guvernelor de dreapta este fără egal!

În mai puțin de doi ani, în prostia și iresponsabilitatea lor, aruncă din nou în sărăcie lucie pe cei mai mulți dintre români, după ce guvernele PSD reușiseră să scoată 2,2 milioane de români din starea de deprivarea material severă.

Aceste subiecte extrem de grave au fost analizate și la ședința social - democraților din București", a scris joi, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Foame, frig, sārācie! Asta a reușit guvernarea de dreapta. Inflația generată de incompetența executivului anulează total...

Posted by Gabriela Firea on Thursday, 14 October 2021

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea foame frig sărăcie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close