Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea aruncă bomba: Doar patru bucureșteni au fost depistați cu Covid-19, din 4.600 testați

Gabriela Firea aruncă bomba: Doar patru bucureșteni au fost depistați cu Covid-19, din 4.600 testați

Edilul Capitalei Gabriela Firea a aruncat bomba, luni seară, după ce a afirmat că din cele 4.600 de teste efectuate de Primăria București, doar patru bucureșteni au fost depistați pozitiv la Covid-19.

Gabriela Firea aruncă bomba: Doar patru bucureșteni au fost depistați cu Covid-19, din 4.600 testați
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    30 Iun 2020   •   07:15

"Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus", a anunțat Gabriela Firea.

Campania de testare pe care Gabriela Firea a inițiat-o în București a fost blocată de Ministerul Sănătății, pe motiv că nu există aviz de la DSP. De atunci, Gabriela Firea îi atacă dur pe Nelu Tătaru și pe șefa DSP București. De această dată, edilul s-a legat de redeschiderea spitalului Colentina, care în prezent funcționează ca unitate suport COVID, mii de pacienți cu boli cronice fiind lăsați pe dinafară, de la începutul stării de urgență.

Gabriela Firea cere redeschiderea spitalelor

"Cred ca s-a dat drumul la o dictatură militară în zona medicinei. Ne uităm în intreaga lume și nimeni nu spune că oamenii neagă pandemia. Oamenii cu anumite afecțiuni au avut probleme mai mari și ne-am pregătit cu toții, când acest guvern spunea că e o gripă ușoară și se pregătea de alegeri anticipate. Ce se întâmplă la noi e anacronic. În toată Europa se încearcă repornirea economiei și tratarea tuturor pacientilor cronici, pentru ca s-a murit de mult mai multe boli decât de COVID în perioada asta”, a mai spus Gabriela Firea.

Sefa DSP București, fina ministrului Educației

”Suntem singura țară din Europa care a deschis cazinourile și păcănelele, dar se țin inchise teatrele ți spitalele. Ca să explice această situație, pentru că se dorește ca românii să se teamă și să fie o panică generalizată, care să scuze gafele de la guvernare. S-au făcut în weekend eforturi pentru a speria populația. Mai sunt internări, la Matei Balș, la Victor Babeș sau la Colentina se internează oameni, dar mai mulți se externează. Nimeni nu poate intelege de ce un spital atât de mare cum e Colentina este închis în continuare. Săptamâna trecută reprezentanții DSP au făcut o descindere să numere pacienții, credeau că raportam mai puțini decât avem. Astăzi s-a produs un nou episod de abuz, șefa DSP, care este fina doamnei Anisie, a sunat managerul de la Colentina și a țipat și l-a certat și l-a amenințat că n-o să-i dea avizul pentru redeschiderea spitalului, pentru ca a dat informații presei.”, a mai spus edilul Capitalei.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea testari
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close