Antena 3 CNN Actualitate Gabriela Firea, anunţ pentru bucureşteni: „Reabilitarea Podului Grant, absolut necesară, se va finaliza în primăvară”

Gabriela Firea, anunţ pentru bucureşteni: „Reabilitarea Podului Grant, absolut necesară, se va finaliza în primăvară”

Reabilitarea Podului Grant se va finaliza în primăvară.

Gabriela Firea, anunţ pentru bucureşteni: „Reabilitarea Podului Grant, absolut necesară, se va finaliza în primăvară”
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/ Facebook
de S.T.    |    04 Ian 2020   •   17:58

Reabilitarea Podului Grant, absolut necesară, se va finaliza în primăvară, afirmă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

„S-a lucrat intens in toata aceasta perioada. Primaria Capitalei a expertizat si a intocmit documentatiile tehnice pentru toate podurile si pasajele pe care le detine ori le administreaza. Majoritatea sunt construite in urma cu 30, 40 de ani si nu au fost niciodata consolidate sau reabilitate, ci doar cosmetizate.

Avand in vedere pericolul reiesit din toate expertizele, am inceput lucrarile la doua dintre cele mai importante dar si afectate pasaje : Straulesti - deja finalizat intr-un an si Podul Grant, care are termen de finalizare peste cateva luni. Aici se lucreaza in doua etape : Crangasi catre Turda si Turda catre Crangasi.

La etapa 1 s-au facut lucrari de reparatii ale elementelor din beton, frezarea straturilor de asfalt, s-a pus hidroizolatie, s-a demontat calea veche de rulare a tramvaiului, au fost achizitionate si montate traverse noi, s-a montat calea de rulare a tramvaiului, s-au asternut mixturile asfaltice, s-au achizitionat noi rosturi de dilatatie si parapeti si de asemenea s au consolidat pilonii aferenti pasajului.

Contractul de proiectare si executie este semnat intre Administratia strazilor si Compania municipala strazi poduri si pasaje”, a scris Gabriela Firea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close