Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea, audiat în dosarul lui Kovesi: ”Niciodată nu m-am tras de şireturi cu Florian Coldea”

Gabriel Oprea, audiat în dosarul lui Kovesi: ”Niciodată nu m-am tras de şireturi cu Florian Coldea”

Gabriel Oprea, audiat în dosarul lui Kovesi: ”Niciodată nu m-am tras de şireturi cu Florian Coldea”
16 Mai 2019   •   15:20

Fostul ministru al Apărării Gabriel Oprea a fost audiat, joi, la sediul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în ceea ce privește dosarul ce are la bază, aducerea în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa

La intrarea în sediul SIIJ, fostul ministru al Apărării Naționale, a declarat că a fost chemat în calitate de martor.

„Am fost audiat ca martor. Este dosarul audierii domnului Popa, în acea perioadă eram ministru al Apărării. În aceste funcții este normal să discuți cu oamenii care lucrează în aceste domenii. Eu am fost unul din oamenii care am pus umărul, până să ajung analfabet, am pus umărul şi am creat domeniul de ordine publică, informaţii şi domeniul de securitate naţională. Printre doctoranzii mei a fost şi domnul Radu Timofte, răposatul Radu Timofte, fostul şef SRI, adjuncţi ca domnul general Zamfir sau domnul general Marin Ionel. A fost şi domnul Coldea. Între mine şi domnul Coldea este o diferenţă de 11 - 12 ani, mi-a fost şi doctorand, era secretar de stat, eu am fost ministru sau vicepremier. Niciodată nu m-am tras de şireturi cu domnul Coldea, ca să fie clar. Ministerul Apărării Naționale nu a avut nici o contribuție în acest dosar” a declarat Gabriel Oprea.

×
Subiecte în articol: Nicolae Popa Gabriel Oprea Florian Coldea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close