Antena 3 CNN Actualitate Florin Cîțu dă verdictul: ”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”

Florin Cîțu dă verdictul: ”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, acuză ”o campanie orchestrată, plătită”, derulată de către PSD pentru a-i speria şi panica pe români. ”A fost o strategie a celor de la PSD de a speria oamenii, de a-i panica şi eu cred că, dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie”, a afirmat luni seară Florin Cîţu.

Florin Cîțu dă verdictul: ”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    30 Iun 2020   •   07:00

”Economia globală astăzi trece printr-o criză nemaiîntâlnită. (...) A fost o provocare mare pentru acest guvern şi când am spus criză vorbesc de contextul economic global pentru că ne uităm la noi, dar lucrurile sunt dificile pentru toate economiile. La noi avem estimat un deficit de 6,7% din PIB în acest moment şi lucrurile arată ok”, a declarat Florin Cîţu, evidențiind că scenariile apocaliptice inițiate de ”trompetele PSD” nu s-au adeverit.

Florin Cițu dă verdictul: ”Jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”

”Nimic din ce au aruncat în piaţă cei de la PSD, acele scenarii apocaliptice nu s-a întâmplat. A fost o strategie a celor de PSD de a speria oamenii, de a-i panica şi eu cred că, dacă nu ar fi fost ascunşi în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în puşcărie. Fiindcă nu poţi să te foloseşti şi să panichezi o întreagă Românie doar pentru a câştiga tu politic, să arunci acele scenarii care nu aveau niciun fundament. Nu era nimic fundamentat şi totuşi au făcut-o. Au afectat şi economia, au afectat şi investitorii, dar i-au afectat şi pe români”, a adăugat ministrul de Finanţe.

”Repet, dacă nu s-ar ascunde în spatele declaraţiilor politice, jumătate din PSD trebuia să fie astăzi în puşcărie”, a spus Cîțu.

Ministrul Finanțelor a menționat, de asemenea, că jumătate din deficitul bugetar a fost folosit în gestionarea pandemiei de coronavirus.

×
Subiecte în articol: PSD buget
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close