Antena 3 CNN Actualitate Firea, atac la Orban: Imaginea aceasta nu e fake news! Inadmisibil!

Firea, atac la Orban: Imaginea aceasta nu e fake news! Inadmisibil!

Firea, atac la Orban: Imaginea aceasta nu e fake news! Inadmisibil!
19 Noi 2019   •   10:22

Gabriela Firea a venit cu o reacție dură după ce Ludovic Orban a spus că "PSD-iştii ar trebui să se ascundă prin munţi". Primarul General susține că Orban ar vrea ca social-democrații să se ascundă în munți probabild e frica celor din PNL.

"Nuuuu, imaginea aceasta nu este fake news! Este chiar ceea ce a grăit ieri, cu subiect şi predicat, noul premier! Bărbat de stat, cică! Şi democrat, pe deasupra! Aşadar, dl Orban ar vrea ca pesediștii să se ascundă în munți, probabil de frica celor din PNL, care au fost nu demult îndemnați de același personaj să le dea cu bâtele în cap. Pe unde-i prind! Ce tot atatea salarii si pensii marite!? Ce tot atata bunăstare!? Sa vină austeritarea PNL-istă!

Și de ce sa ne ascundem? Pentru aşa-zisul 'dezastru' lăsat în economia țării. Dar despre ce dezastru vorbim, mai precis?

Să lăsam cifrele să vorbească. La instalarea domnului Iohannis la Cotroceni, PIB-ul României era de 150 miliarde de euro, salariul mediu 1.750 lei (400 de euro), salariul minim era de 678 lei net (155 de euro), iar cursul de schimb 4,42 lei pentru un euro", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Orban
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close