Antena 3 CNN Actualitate Femeie, moartă după o endoscopie la o clinică din Dolj. Medicul avea mai mult cazuri de malpraxis

Femeie, moartă după o endoscopie la o clinică din Dolj. Medicul avea mai mult cazuri de malpraxis

O femeie care a făcut o banală endoscopie într-o clinică din Dolj a murit după aproape o lună de chin. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Familia pacientei îl acuză de malpraxis pe medicul care a realizat această intervenție. Este vorba despre un chirurg cunoscut și cercetat pentru moartea altor pacienți.

de Loredana Chimoiu    |    07 Mai 2024   •   15:10

Pacienta în vârstă de 52 de ani din Caracal care a decedat este a cincea victimă în cazul medicului din Craiova, Alin Demetrian.

În momentul în care acesta a operat-o pe femeie într-o clinică privată era sub control judiciar, fiind acuzat de moartea a altor patru pacienți în condiții similare.

Imediat după ce femeia a fost transferată în stare critică de la clinica privată la Spitalul de Urgențe din Craiova, polițiștii au solicitat magistraților ca medicul să nu mai fie cercetat sub control judiciar și împotriva sa să se ia o măsură mai dură.

Polițiștii au spus că atunci medicul nu ar mai fi avut voie să intre într-o sală de operații, însă magistrații de la Judecătoria Craiova au considerat că medicul Demetrian poate fi cercetat în continuare sub control judiciar pentru că nu ar fi încălcat nici o interdicție.

Medicul este fostul manager al Spitalului de Urgențe din Craiova și un medic chirurg recunoscut în toată Oltenia pentru cinci cazuri de malpraxis.

Alin Demetrian este cercetat pentru moartea a cinci pacienți, toți decedând după ce au fost supuși unor intervenții chirurgicale.

×
Subiecte în articol: femeie moarta Dolj malpraxis
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close