Antena 3 CNN Actualitate FCSB, din nou campioana României la fotbal, după o pauză de nouă ani: Gigi Becali: "Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi"

FCSB, din nou campioana României la fotbal, după o pauză de nouă ani: Gigi Becali: "Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi"

În fața a peste 30.000 de suporteri, bucureștenii, lipsiți de patru titulari, au învins cu 2-1 și și-au asigurat matematic titlul de campioana României, după o pauză de nouă ani. Reacţia lui Gigi Becali.

FCSB, din nou campioana României la fotbal, după o pauză de nouă ani: Gigi Becali: "Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi"
Sursa foto: sport.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   23:12

FCSB este noua campioană a României, titlu asigurat după victoria 2-1 cu Farul. FCSB va sărbători câștigarea titlului la meciul din 11 mai, cu CFR Cluj, atunci când va primi și trofeul și tricourile de campioană.

Bucuros de succesul echipei, Gigi Becali vrea să-și întărească lotul echipei pentru meciurile din preliminariile UEFA Champions League din vară.

”Slavă Ție, Doamne. Tot timpul am fost pe locul doi. Acum, îți spun un lucru. Nu trebuie să uităm niciodată și trebuie să analizăm ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Luați Dinamo, care e pe ultimul loc, luați Rapidul, care a retrogradat. Ăsta e meritul meu, că am ținut echipa mereu acolo, sus, și în cupele europene. Ce s-a întâmplat în seara asta e cununa. Noi n-am câștigat așa, hai că ne chinuim, am câștigat en-fanfare. Trebuia să fie 5-1. Acum suntem campioni. Să se bucure toată lumea...

Acum noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta. Pentru ce l-am luat? Dacă nu mergem în cupele europene degeaba. Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene. Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Din campionatul românesc vreo trei îi ştiu. Alibec, poate Louis Monteanu, mai sunt şi de la Craiova... Vreau să iau jucători pe care mâine să-i pun să joace”, a spus Becali la Digi Sport.

#Campionii #27

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 27 aprilie 2024

×
Subiecte în articol: FCSB footbal Arena Nationala
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close