Antena 3 CNN Actualitate Dr.Theo Trandafirescu (New York), informații exclusive despre tratamentul pe care îl primește Donald Trump

Dr.Theo Trandafirescu (New York), informații exclusive despre tratamentul pe care îl primește Donald Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, este tratat de medici cu un cocktail de anticorpi sintetici produs de compania Regeneron, antiviralul Remdesivir, aprobat oficial de FDA-ul american, Dexametazonă, Aspirină, Pepcid, Melatonina, Vitamina D și Zinc. Cocktailul de anticorpi sintetici luat de preşedintele american nu se află în schemele oficiale anti-Covid din SUA şi nici din Europa.

Dr.Theo Trandafirescu (New York), informații exclusive despre tratamentul pe care îl primește Donald Trump
de Gabriel Dano    |    05 Oct 2020   •   20:54

Despre tratamentul cu anticorpii sintetici, unii specialiști au avertizat că ar putea avea efecte adverse destul de grave.

Medicul Theo Trandafirescu, profesor universitar la facultatea de medicină 'Mount Sinai' și multispecializat în Medicina Internă, Pneumologie și Terapie Intensivă, cu experiență de peste 25 de ani în New York, a dezvăluit, în exclusivitate, la Punctul de Întâlnire, care este secretul medicației celui mai puternic om din lume.

"Este un tratament bun, este o alternativă genetică a tratamentului cu plasmă, în general se recoltau anticorpi de la plasma pacienților bolnavi cu COVID și se dădea oamenilor și acum, datorită tehnologiei, Regeneron-ul a venit cu acești anticorpi neutralizanți. Este același principiu ca și la plasmă, numai că se dă într-o singură doză și tehnologia face distribuirea mult mai ușoară. Se evită acest transfer de sânge.

Președintele Trump a primit doza cea mai mare de anticorpi. El a primit aceasta doză înainte de spitalizare, chiar la Casa Albă și după aceea a fost transferat la spital. Este un tratament promițător, experimental și a fost o decizie comună a doctorului președintelui Americii și a lui Trump", a spus dr. Theo Trandafirescu.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close