Antena 3 CNN Actualitate Dan Negru a răbufnit în timp ce era în trafic. A ieșit din mașină în văzul tuturor și...

Dan Negru a răbufnit în timp ce era în trafic. A ieșit din mașină în văzul tuturor și...

Nu mai e de multă vreme o noutate că Valea Oltului este extrem de aglomerată mai ales la final de săptămână și mai ales între Călimănești și Căciulata. Degeaba încearcă polițiștii să-i convingă pe șoferi să îşi păstreze calmul, să nu blocheze intersecţiile şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.

Dan Negru a răbufnit în timp ce era în trafic. A ieșit din mașină în văzul tuturor și...
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    07 Iul 2020   •   19:20

Aproape în fiecare zi se produc ambuteiaje și, și mai grav, se produc accidente, uneori cu pierderi de vieți omenești și pagube importante. Valea Oltului rămâne coșmarul șoferilor, fie că se îndreaptă către Vest, fie că vin către Pitești sau Capitală.

Au fost momente când, din cauza ambuteiajelor uriașe, șoferii nu doar că au riscat să-și strice mașinile, dar și-au pus și viața în pericol croindu-și drum pe malul apei. Imaginile cu mașinile făcând offroad pe lângă șosea au ajuns virale anul trecut, iar oamenii și-au vărssat năduful pe rețelele de socializare.

„Uitați fraților ce autostradă avem, fraților! Accident pe Valea Oltului. Toată lumea circulă pe aici. Foarte frumos, așa peisaj să tot ai. Stăm aici de ore în șir. Au găsit românii noștri autostrada, asta e autostrada secretă. N-o știe nimeni. N-avem nevoie de autostrăzi, că le facem singuri”, sunt cuvintele care se aud pe fundalul înregistrării postate pe Facebook de Bogdan Hdm.

sursa: Facebook
 

Dan Negru a rămas blocat în trafic pe Valea Oltului

Și Dan Negru a aflat pe pielea sa cum e să fii blocat în trafic pe una dintre cele mai aglomerate șosele din România. Celebrul prezentator TV de la Antena 1 nu a mai rezistat și a ieșit din mașină pentru a surprinde momentul.

După cum se vede din imaginea postată pe Facebook de Dan Negru, coloana de mașini era destul de mare. Dan Negru recunoaște că nu e prima oară când rămâne blocat pe Valea Oltului și subliniază că a avut nevoie de 3 ore ca să o parcurgă.

"Valea Oltului in trei ore. O știu așa dintotdeauna! Pe la 1700 austriecii au construit pe Valea Oltului un drum pentru trăsuri care să unească Oltenia de Ardeal.

De 300 ani ai noștri n-au reușit decăt să asfalteze drumul făcut de Imperiul Austro-Ungar", a scris Dan Negru, pe Facebook.

sursa: Facebook/ Dan Negru

Constatarea tristă a omului de televiziune e aprobată și de alți internauți: "Trebuie alt "imperiu" să mai contruiasca drumuri la noi....romanii nu sunt în stare..ma refer la guvernarea de pana acum si chiar ceea ce o avem acum";  "Trist dar adevarat", În România se construiesc 2 km de autostradă și când se termină al doilea se strica primul !!! O țară în care incet da sigur nu o sa mai aibă nici o șansă de reabilitare!!!", sunt câteva dintre comentariile de la postarea lui Dan Negru. 

Defileul Oltului este un defileu prin care curge Râul Olt între Lotrului și Munții Căpățânii – aflați la vest și, rama vestică a Munților Făgărașului și Munții Cozia – aflați la est. Are o lungime de 47 km, fiind astfel cel mai lung defileu din România și, se întinde de la Turnu Roșu la Cozia.

Valea Oltului a fost unul dintre drumurile romane cele mai importante din Dacia, cu o dublă funcție – militară – strategică și comercială (lega Transilvania cu Dunărea) ceea ce a impus crearea în zonă a unei unități speciale de poliție cu misiunea de a supraveghea defileul. Oltul însuși în aval de defileu constituia o cale de comunicație navigabilă, dublând astfel drumul terestru. Toate acestea au determinat o puternică dezvoltare economică, reflex al unei vieți active în domeniul schimbului comercial și al producției de marfă, potrivit Wikipedia.org.

×
Subiecte în articol: Dan Negru
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close