Antena 3 CNN Actualitate Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion: ”Suntem spectatori la un spectacol de circ”

Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion: ”Suntem spectatori la un spectacol de circ”

Omul de afaceri Viorel Cataramă a relatat pe pagina de Facebook cum a reușit să călătorească în Grecia fără a purta masca de protecție în avion.

Cum a evitat Viorel Cataramă masca de protecție în avion: ”Suntem spectatori la un spectacol de circ”
Sursa foto: Hepta
03 Iul 2020   •   23:00

„MASCA (de protectie), sursă de bună dispozitie! Am plecat într-o scurtă vacanță în Grecia. Am zburat cu Aegean Air pentru că zborul Tarom a fost anulat.

La urcarea în avion, însoțitoarea de bord ne-a recomandat politicos să purtăm măști, cabina la care zburam fiind ocupată la capacitate. În timpul zborului ni s-a servit masa, evident am fost sfătuiți să dăm măștile jos cât mâncăm.

O baghetă magică a făcut ca virusul să dispară

O bagheta magică a făcut ca virusul să dispară din cabină pe timpul servirii mesei!

Eu i-am comunicat stewardesei că mănânc mai încet; am început la București, am terminat la Atena! Când aceiași bagheta magică a readus virusul, eram deja la destinație!

Viorel Cataramă: Sunt un mic Donald Trump al României!

A fost bună dispoziție, lumea era relaxată; aproape nimeni nu mai crede că virusul este atât de periculos pe cât ni se spune! Suntem spectatori la un spectacol de circ, un circ tragic, când virusul apare sau dispare după cum hotărăsc specialiștii cu bagheta lor magică!”, a scris Viorel Cataramă pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Viorel Catarama mască protecţie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close