Antena 3 CNN Actualitate Cultură Scriitorul Răsvan Popescu şi-a lansat cea de-a unsprezecea carte - "Omul Orchestră. Un Jurnal Altfel"

Scriitorul Răsvan Popescu şi-a lansat cea de-a unsprezecea carte - "Omul Orchestră. Un Jurnal Altfel"

Scriitorul Răsvan Popescu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, şi-a lansat, cea mai nouă carte, Volumul "Omul orchestră. Un jurnal altfel". Cea de-a 11-a carte lansată este fascinantă prin propria viaţă şi istoria recentă a României.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Apr 2024   •   09:20

În cartea sa, Răsvan Popescu adună împreună amintiri prețioase despre familia sa și despre cei care l-au însoțit în anii în care a evoluat către maturitate, dar și despre locurile dragi în care a copilărit.

Autorul a construit firul evenimentelor din ultimii 35 de ani într-un mod care îl aduce pe cititor în fața personajelor sale.

"E o carte care mă reprezintă, e o carte în care autobiografia joacă un rol important. Practic, este o intersecţie între viaţa mea în cadrul mai mare al ţării în general, în tot ce am trăit toţi în aceşti 35 de ani, dar din unghiul meu subiectiv. Un jurnal altfel pentru că nu e un jurnal clasic. Într-un jurnal clasic, elementele narate se înscriu cronologic şi oarecum derivă unele din altele", a declarat Răsvan Popescu.

×
Subiecte în articol: Răsvan Popescu
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close