Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: „Victor Ponta a făcut un jurământ de credință față de Klaus Iohannis. I-a recunoscut autoritatea absolută”

Bogdan Chirieac: „Victor Ponta a făcut un jurământ de credință față de Klaus Iohannis. I-a recunoscut autoritatea absolută”

Bogdan Chirieac: „Victor Ponta a făcut un jurământ de credință față de Klaus Iohannis. I-a recunoscut autoritatea absolută”
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
13 Iun 2019   •   18:08

Bogdan Chirieac a comentat la Antena 3 modul în care s-a desfășurat ceremonia de semnare a Acordului național de la Palatul Cotroceni. 

„E un frumos cadou de ziua Domniei Sale. Practic ce a reușit astăzi domnul preșdinte Klaus Iohannis? Să își subordoneze, ca să spun așa, întreaga Opoziție față de PSD. Tot ce e în Opoziție cu PSD a semnat la Cotroceni de ziua Domniei Sale. 

Chiar și USR, care promite că va avea un candidat propriu la prezidențiale, a fost acolo și a semnat. Victor Ponta e adevărata vedetă a acestui pact în sensul în care îi cere președintelui să nu se supere pe toată stânga. De ce? Președintele poate fi supărat pe stânga. Care e problema? E democratic. Dar cred că important mi s-a părut.. un jurământ de credință al lui Victor Ponta față de Iohannis. A spus că din 2004 sunt președinți de dreapta și că în 2024 România ar putea să aibă un președinte de centru stânga și dânsul se pregătește pentru lucrul acesta. Practic dă de înțeles că domnul Iohannis va câștiga viitoarele alegeri prezidențiale. Am înțeles că e un jurământ de credință, în sensul recunoașterii autorității absolute politice a domnului Klaus Iohannis”, a spus Bogdan Chirieac. 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close