Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, despre scăderea în sondaje a PNL: 'Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei'

Bogdan Chirieac, despre scăderea în sondaje a PNL: 'Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei'

Bogdan Chirieac, jurnalist DC News, comentează sondajele care arată că PNL a scăzut constant în intenția de vot a cetățenilor. Mai ales cu cât există voci care susțin că celelalte partide de guvernământ se pregătesc de o moțiune de cenzură.

Bogdan Chirieac, despre scăderea în sondaje a PNL: 'Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei'
Sursa foto: Sursă foto: Captură Antena 3
29 Mai 2020   •   20:30

„Faptul că PNL scade în sondaje mi se pare normal. Cineva trebuie să deconteze nota de plată a pandemiei. PNL o să scadă mai ales că față de cifrele oferite până acum, toate sunt mai mari decât cifra reală luată la Europarlamentarele de anul trecut când PNL a luat 28%. PNL se confundă cu președintele Klaus Iohannis care are o altă cifră, mult mai mare decât a partidului.”, a declarat Bogdan Chirieac, vineri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor.

Bogdan Chirieac amintește că președintele a obținut 37% în primul tur al alegerilor prezidențiale și are o imagine foarte bună în rândul cetățenilor.

Cu privire la președintele Klaus Iohannis, a spus: „Într-adevăr, are o altă cifră, mult mai mare decât a PNL. (…) Președintele are o imagine foarte bună, trebuie să recunoaștem lucrul acesta. Și este locomotivă!”

„În privința căderii Guvernului Orban, eu mă îndoiesc foarte tare că se va depune o moțiune de cenzură acum, în această vară. Va fi amânată pentru luna septembrie, pentru că partidele politice vor să vadă dacă se majorează sau nu pensiile.”, consideră jurnalistul.

El spune că PNL nu mai e atât de dornic în organizarea alegerilor. 

Reamintim că PNL a coborât la 33% în intențiile de vot pentru alegerile parlamentare, în vreme ce PSD a urcat la 24,8%, potrivit barometrului lunar realizat de IMAS.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Trei zile cu trei anotimpuri în România. Temperaturile scad drastic
x close