Antena 3 CNN Actualitate Andrew Tate, prima scrisoare din Arestul Central din Bucureşti: "Gândacii şi păduchii sunt singurii mei prieteni"

Andrew Tate, prima scrisoare din Arestul Central din Bucureşti: "Gândacii şi păduchii sunt singurii mei prieteni"

Andrew Tate a trimis prima scrisoare din Arestul Central din Bucureşti, după ce a primit permisiunea de a trimite şi a primi mail-uri.

Andrew Tate, prima scrisoare din Arestul Central din Bucureşti: "Gândacii şi păduchii sunt singurii mei prieteni"
Sursa foto: Twitter | @PopCrave
de Alin Tarnovschi    |    25 Ian 2023   •   11:36

După aproape o lună petrecută în Arestul Central din Bucureşti, Andrew Tate a descris condiţiile pe care le are în celulă.

Obişnuit cu o viaţă de lux, maşini scumpe, vile impozante şi petreceri scumpe, Andrew Tate şi-a schimbat complet stilul de viaţă, obligat fiind de mandatul de arestare emis de Tribunalul Bucureşti şi ulterior menţinut de Curtea de Apel Bucureşti.

Astfel, milionarul s-a trezit într-o celulă din celebrul "Beci Domnesc", respectiv Arestul Central din Bucureşti, o locaţie celebră de a cărei condiţii "de cazare" s-au plâns, în trecut, şi nume celebre precum Elena Udrea sau alţi politicieni români.

Andrew Tate a primit permisiunea de a primi şi de a trimite mail-uri, astfel că a reuşit să trimită o primă scrisoare în care s-a plâns de condiţiile din arest.

Citeşte şi: Luana, fosta poliţistă devenită "îngerul" lui Andrew Tate, rupe tăcerea: "Sunt ordine din străinătate!"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Primul meu mail din închisoare.

Vă voi trimite zilnic lecțiile din închisoare, unde am ajuns pe nedrept. Ei încearcă să mă distrugă, m-au aruncat într-o celulă fără lumină. 

Gândacii, păduchii şi ploşniţele sunt singurii mei prieteni pe timpul nopții. Când gardienii mă duc și mă preiau din sala de judecată, mă comport foarte respectuos. Ei încearcă să-mi otrăvească sufletul. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături.

Gardienii doar își fac treaba, au familii cărora trebuie să le pună mâncare pe masă. În perioadele grele, nu vă uitați manierele. Ei încearcă să-mi distrugă mintea de fier cu această închisoare nedreaptă.

Respectul meu absolut pentru toți cei care sunt lângă mine. Nu mă pot distruge. Gardienii știu că sunt nevinovat. Știu că e nedrept. Ei știu că nu-mi voi încălca hotărârea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Tate", a scris Andrew Tate în prima scrisoare trimisă din Arestul Central.

Vezi şi: Andrew Tate se teme că va fi asasinat | Înregistrarea momentului: ”Cred că vor încerca să mă omoare”

Reacţia Poliţiei Capitalei, după ce Andrew Tate s-a plâns de condiţiile din arest

"Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, prin care, de pe profilul de social media al unei persoane private de libertate, sunt reclamate condițiile de detenție, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

Periodic, prin intermediul Serviciului de Logistică sunt contractate servicii de dezinsecție și dezinfecție, atât pentru zona de cazare, cât și pentru spațiile administrative. 

De asemenea, din partea persoanei nu au existat până la acest moment reclamații sau sesizări, scrise sau verbale, adresate administrației centrului cu privire la condițiile din arest. 

Totodată, persoanele aflate în centrele de reținere și arestare preventivă nu au acces la telefonul mobil sau alte mijloace cu acces la internet, fiind efectuate verificări specifice constante în vederea identificării bunurilor interzise la deținere, conform domeniului legal incident executional penal", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate București frații Tate
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close