Antena 3 CNN Actualitate 12 femei de succes din România, premiate la gala Green Woman

12 femei de succes din România, premiate la gala Green Woman

Douăsprezece personalităţi feminine cu o activitate remarcabilă în mai multe domenii au fost premiate la gala ”Green Woman”.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   09:42

Gala ”Green Woman” a ajuns la cea de-a 5-a ediţie şi reprezintă unul dintre evenimentele cu tradiție inițiate și organizate de Lavinia Șandru și, de asemenea, dedicat recunoașterii performanțelor personalităților feminine.

Evenimentul din acest an a adus în atenţia publicului 12 femei puternice care s-au remarcat prin performaneţele lor în diverse domenii.

Printre câştigătoare s-au numărat şi colegele noastre, Cătălina Porumbel, jurnalist şi realizator Antena 3 CNN, şi Monalisa Popa, jurnalist Longevity Magazine.

”România Inteligentă este o adevărată comunitate în România și chiar spuneam pe scenă că atunci când începeam acest proiect se auzea foarte tare acest ecou: Vreau o țară ca afară! De aceea, sloganul nostru este: Da, se poate și în România!", a declarat Cătălina Porumbel, jurnalist și realizator Antena 3 CNN.

"Adresez mulţumiri Fundaţiei Iniţiativa Ecologistă Europeană şi Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România şi dedic acest premiu echipei minunate cu care lucrez şi editorului revistei Longevity Antena 3", a precizat Monalisa Popa.

”Mă simt foarte bine pentru că sunt într-o companie extraordinară, de femei puternice, care au realizat ceva în viața lor, și mă bucură și mă onorează în același timp de acest titlu pe care îl primesc, de femeie Green, adică de femeie puternică”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei. 

”Nu trebuie să accepți așa ceva (n.r. - violență domestică). Trebuie, obligatoriu, să te desparți de urgență, pentru că, mai devreme sau mai târziu te vei trezi ca mine”, a declarat și Dana Roba, make-up artist.

Câştigătoarele au fost alese de un juriu format din 50 de doamne.

×
Subiecte în articol: Gala Green Woman 2023
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close