Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Credeți că PSD ar trebui să renunțe la guvernare?

SONDAJ. Credeți că PSD ar trebui să renunțe la guvernare?

SONDAJ. Credeți că PSD ar trebui să renunțe la guvernare?
07 Iun 2019   •   20:57

UPDATE 20.50

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv - Față în față", următoarea întrebare: "Credeți că PSD ar trebui să renunțe la guvernare?"

Telespectatorii au putut vota la 1272 (0,6 eur/-sms TVA inclus) pe tot parcursul emisiunii.

Telespectatorii Antena 3 au votat astfel: 9,8% au răspuns DA și 90,2% au răspuns NU.

sursa: Antena 3/ Subiectiv - Față în față

----------------------------

Actuala putere a pierdut alegerile europarlamentare.

Chiar dacă nu au fost parlamentare s-a cerut demisia guvernului. Se încearcă debarcarea actualei puteri, se fac eforturi în această direcție, iar eforturile nu sunt doar politice.

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv - Față în față" următoarea întrebare la care puteți răspunde până la finalul emisiunii, adică până la ora 21.00:

Credeți că PSD ar trebui să renunțe la guvernare?

Telespectatorii pot vota la 1272 (0,6 eur/-sms TVA inclus) cu DA sau NU pe tot parcursul emisiunii.

Potrivit senatorului PSD Șerban Nicolae, PSD nu ar trebui să iasă de la guvernare.

"Partidul Social Democrat este în prim-planul opiniei publice și a vieții politice din România nu doar atunci când se află la guvernare. Este un partid care se bazează pe o reprezentare largă și în majoritatea populației există interes pentru principalul partid de stânga.

În aceste condiții, oferta noastră, responsabilitatea noastră politică, publică nu este una bazată pe o conotație negativă, să ne voteze lumea pentru că vede cum e cu alții, pentru că s-au săturat să le fie greu, să le fie rău, să le fie tăiate salariile, indemnizațiile, ajutoarele sociale, să le fie închise spitalele, să le fie goniți tinerii, medicii.

Noi am fost mereu de părere că și cu riscul de a pierde sau de a nu convinge sufiecientă lume mesajul nostru e unul pozitiv, e o ofertă pozitivă cu ce vom face. Nu că mergem la guvernare pentru că ceilalți sunt foarte urâți ori guvernează foarte prost. Nu o să ne schimbăm acum", a spus Șerban Nicolae.

La rândul său, Gheorghe Tinel (PSD) afirmă că PSD ar fi trebuit să se retragă de la guvernare după rezultatul de la europarlamentare.

"Cred că era un mesaj de normalitate politică după înfrângerea catastrofală pe care au 'obținut-o' în 26 mai. Dacă guvernarea PSD-ALDE continuă s-ar putea ca în toamnă sau în primăvara anului viitor să discutăm de o Românie secătuită, despre care să ni se spună că sunt șanse foarte mici să mai redresăm ceva.

Sunt organisme internaționale care vin și spun 'schimbați optica guvernamentală brusc, că altfel o să aveți mari probleme'. Eu cred că votul covârșitor dat în 26 mai, un vot negativ la adresa guvernării PSD-ALDE impunea un gest de minimă politețe politică", a afirmat Gheorghe Tinel.

Știre în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close