Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își vor ierta partenerii dacă i-au înșelat

HOROSCOP. Zodiile care își vor ierta partenerii dacă i-au înșelat

HOROSCOP. Zodiile care își vor ierta partenerii dacă i-au înșelat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Iun 2019   •   19:49

HOROSCOP. Potrivit astrologiei, persoanele născute în aceste zodii pe care le vei descoperi mai jos se gândesc mai mult înainte să pună capăt unei relații și par dispuse a-și ierta partenerul chiar dacă acesta a fost infidel.

HOROSCOP Gemeni
Nativul Gemeni este capabil să vadă ambele părți ale unui povești, ceea ce îl face mai disponibil la a ierta un partener care a înșelat. Din moment ce ei cred că fiecare situație este compusă din mai multe adevăruri, în mod normal nu au nicio problemă în a crede că, dacă partenerul le-a fost infidel în trecut, asta înseamnă că nu ar putea fi loial în viitor.

HOROSCOP Săgetător
Săgetătorii își adoră libertatea astfel încât pot înțelege dacă partenerul lor alege să exploreze un pic în afara limitelor relației lor. Deși aflarea faptului că partenerul le-a fost infidel poate fi dureros în orice altă situație, pentru nativii Săgetător lovitura nu este chiar atât de devastatoare precum pentru alte semne ale zodiacului.

HOROSCOP Pești
Unii oameni au tendința de a vedea ce este mai rău în partenerul lor – în special dacă acesta a fost infidel – în timp ce alții încearcă să vadă și partea pozitivă. Nativii Pești sunt dispuși să își ierte partenerul infidel pentru că ei văd numai partea bună a persoanei pe care o iubesc. Peștii iubesc cu toată inima și vor dărui totul pentru partenerul și relația lor.

Sursa: elle.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close