Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedie în Prahova. Un bărbat a murit înecat după ce a căzut în pârâu. Omul era sub influența băuturilor alcoolice

Tragedie în Prahova. Un bărbat a murit înecat după ce a căzut în pârâu. Omul era sub influența băuturilor alcoolice

Tragedie în Prahova. Un bărbat a murit înecat după ce a căzut în pârâu. Omul era sub influența băuturilor alcoolice
16 Iun 2019   •   18:46

Un bărbat de 57 de ani a murit înecat, duminică, după ce a băut cu un cunoscut şi apoi a vrut să vadă cât a crescut apa pârâului Proviţa, dar a căzut în apă şi nu a mai putut fi salvat, informează IPJ Prahova. 

Pentru salvarea bărbatului au intervenit pompierii militari cu o barcă pneumatică. La faţa locului a venit şi un echipaj SMURD, dar bărbatul nu a putut fi salvat. 

"În comuna Proviţa de Jos am fost sesizaţi despre faptul că un barbat de 57 ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a căzut în pârâul Proviţa şi nu a mai ieşit. Din cercetările efectuate, la 2 kilometri de locul indicat, a fost identificat cadavrul persoanei în cauză. Din declaraţiile verbale ale apelantului, se pare că cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, după care s-au apropiat de pârâu pentru a vedea cât a crescut apa, moment în care bărbatul de 57 ani a căzut şi nu a mai ieşit la suprafaţă", precizează IPJ Prahova. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close