Antena 3 CNN Actualitate Carmen Dan, despre voturile de la alegerile europarlamentare: Au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu

Carmen Dan, despre voturile de la alegerile europarlamentare: Au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu

Carmen Dan, despre voturile de la alegerile europarlamentare: Au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu
Sursa foto: foto: captura Antena 3
16 Iun 2019   •   20:36

Carmen Dan a vorbit despre voturile de la alegerile europarlamentare. Ministru de Interne susține că au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu.

”Am pus ideile principale cu privire la ce face M.A.I în ziua alegerilor și anume: asigură paza secțiilor de votare, asigură transportul buletinelo de vot, asigură ordinea publică în exteriorul secțiilor de votare, cercetează sesizările privind posibile fapte de încălcarea a legislației electorale, asigură prin prefecți, respectarea termenelor activităților din calendarul electoral. Klaus Iohannis cred că știa foarte bine cum stă treaba. Eu am sesizat BEC cu privire la problemă cu corelarea proceselor vebale despre referendum. Erau informații pe care le primeam în centrul operativ. Am realizat că e important să transmitem la BEC aceste informații. Au fost peste 9.200 de semnalări de vot multiplu”, a declarat Carmen Dan.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close